
atelier Brâncuși
Marele sculptor își așeza oaspeții la cină în atelierul său din Paris. Remus Tomici și Eusebiu Lăcătușu vă invită la cină în atelierul lor de la Lloyd.
În meniul atelier Brâncuși descoperi 5 preparate fusion inspirate de Oltenia, dar gătite cu tehnică franțuzească.
Marcăm cea mai importantă expoziție din istoria orașului cu cel mai spectaculos meniu de cină din istoria de 111 ani a restaurantului Lloyd.
Pentru o perioadă limitată, te poți bucura de meniul Brâncuși în trei moduri:
- în format à la carte, fiecare preparat servit separat
- meniu pentru degustare, cu toate preparatele, în porții care permit această diversitate
- degustare cu asociere de vin premium din Oltenia marelui artist
Masa Tăcerii
38 RON
Tartine cu piept de gâscă afumată pe pat de mămăligă prăjită și dulceață de prune afumate (7), 150 gr.
Măiastra în văzduh
140 RON
Terină de foie gras cu dulceață de ceapă roșie și merișoare, crispat de praz, piure de mango, (1) 160 gr.
Poarta Sărutului
100 RON
File de păstrăv parfumat cu ghimbir și ierburi aromatice, gătit la aburi, boțuri de cartofi cu turmeric și pătrunjel, sos de lămâie și portocale (4), 200/100/50 gr.
Regele Regilor
180 RON
Tournedo Rossini însoțit de foie gras, trufe negre și buchet de legume, 180/150 gr.
Cumințenia Pământului
35 RON
Mousse de ciocolată belgiană, blat cu păstârnac și coulis de zmeură cu anason și piper roz (1, 7), 100 gr.
Degustare Brâncuși
Disponibil pentru grupuri de 6 sau mai mulți oaspeți, cu rezervare cu cel puțin 24 de ore în avans, meniul Brâncuși pentru degustare propune toate preparatele acestui meniu, într-o prezentare impresionantă.
Prețul este de 350 RON / invitat.

Asociere Brâncuși
Colaborarea dintre chef Remus Tomici și maestrul sommelier Mariana Coraș aduce toate preparatele meniului Brâncuși lângă vinuri perfect potrivite de la cramele Oprișor, Avincis și Corcova.
Vizitați Oltenia marelui artist cu Rusalca Albă, Negru de Drăgășani, Crâmpoșie Selecționată, Drăgaica Roșie și Syrah Rezerva.
Prețul este de 490 RON / invitat.
Disponibil pentru grupuri de 6 sau mai mulți oaspeți, rezervare cu minimum 24 de ore în avans.
CINA ANULUI
Autentic și inventiv, meniul Brâncuși de la Lloyd va impresiona oaspeți români sau străini, pasionați de artă sau de gastronomie.
Rezervă o degustare pentru invitații voștri și ne vom ocupa ca nimeni să nu uite cea mai spectaculoasă experiență gastronomică din oraș.
Alergeni













