
atelier
Meniul liber și mereu nou în care echipa lui Remus Tomici și Eusebiu Lăcătușu caută gusturi noi și își exprimă creativitatea.
Preparatele stau aici atât timp cât le este bucătarilor poftă să le gătească și probabil la fiecare vizită o să găsiți altceva.
Ton Provensal
95 RON
File de ton, roșii cherry, capere, măsline, ceapă, usturoi, ulei de măsline, sare, piper (4, 14), 300 gr
Tomahawk de vită cu patru sosuri de casă
46 RON/100 gr.
Tomahawk de vită, sos barbecue, sos mediteranean, sos de piper verde și sos bearnaise, sare, piper (3, 7, 9, 10), 1200-1500 gr. tomahawk, 100 gr./sos
Chèvre Frais – Salată cu brânză de capră, smochine, pepene galben
41 RON
Brânză de capră, pepene galben, smochine, salată verde bio, dressing de iaurt cu lime și portocale, crutoane (1, 7), 400 gr.
Tartar de ton roșu pe pat de alge wakame
110 RON
File de ton roșu tocat la cuțit, șalotă, avocado, alge wakame, roșii, wasabi, ulei de susan, susan alb și negru, piure de mango, crutoane de casă, condimente (1, 4, 11), 350 gr.
Fondant de ciocolată belgiană cu pudră de migdale
38 RON
Ciocolată belgiană, cacao, zahăr, unt, pudră de migdale, fructe, ouă, fulgi de migdale, înghețată de vanilie (3, 7, 8), 150 gr.
Asocieri
Ospătarii noștri vor fi încântați să vă ofere recomandări de vin din bogata vinotecă Lloyd, pentru fiecare dintre preparatele din lista atelierului.
Specialități
Vezi tot meniul Lloyd, cu antreuri, specialități, garnituri, salate și desert.
Alergeni













