
atelier
Periodic, echipa lui Remus Tomici și Eusebiu Lăcătușu lansează provocări noi.
Cina cu rețete din atelier te va face să te întrebi ce e fain săptămâna asta la Lloyd.
Rasol de miel cu cartofi la cuptor și salată verde bio
149 RON
Carne de miel, cartofi, smântână, praz, salată verde bio, ou, muștar, sfeclă roșie (3, 7, 10), 300/200/70/50 gr.
File de ton roșu teriyaki cu orez și salată de alge wakame
120 RON
File de ton roșu, orez, unt, alge wakame, sos de soia (4, 6, 7), 280/150/100 gr.
Ciolan de porc cu cartofi la cuptor, sos țigănesc și salată de varză
70 RON
Ciolan de porc, cartofi, varză, castraveți murați, sos țigănesc de casă, unt, usturoi, boia dulce, condimente (7), 500 gr.
Antricot de vită cu mix de salată bio și dressing de mango
120 RON
Antricot de vită, mix de salată, ulei de măsline, piure de mango, ou, parmezan, muștar, condimente (3, 7, 10), 290 gr.
Asocieri
Ospătarii noștri vor fi încântați să vă ofere recomandări de vin din bogata vinotecă Lloyd, pentru fiecare dintre preparatele din lista atelierului.
Specialități
Vezi tot meniul Lloyd, cu antreuri, specialități, garnituri, salate și desert.
Alergeni













