Road to Opus One
Part 2
Dinner & Wine Pairing Featuring Paul Hobbs' Bramare Line.
A Premium Lloyd Event

(RO)
„Așa ceva nu s-a mai întâmplat în Timișoara!”
„Fantastic! Tot! Mâncarea, vinul, atmosfera, tot!”
„Deci când faceți partea a doua?”
Cât de des ți se întâmplă să mănânci preparate create special pentru vinul pe care urmează să îl bei? Acesta e pairing la Lloyd!
Road To Opus One Part 2
Drumul prin lumea lui Paul Hobbs, care va culmina în mai, cu degustarea de Opus One, se oprește la gama Bramare.
Artistul nostru culinar rezident Remus Tomici, executive chef la Lloyd, și experții Mariana Coraș (Marrianne Wine) și Cornel Hodișan (Custoza, Oradea) vă așteaptă la o nouă întâlnire.
Data: 30 martie 2023
Ora: 20:00 (8:00 PM)
Pret: 600 RON / persoană
Linia Bramare a lui Paul Hobbs provine din propriile lui podgorii din Mendoza, Argentina, mai exact Luján de Cuyo și Valle de Uco, două dintre cele mai bune regiuni ale acestei țări.
Față de Felino de la primul eveniment, linia Bramare vine de la altitudine mai mare și are un proces de maturare diferit, care îi dă calitățile de vin premium.
Meniul Serii
Firește, vă vom întâmpina cu un spumant, iar de această dată am ales Cuvée del Fondatore Graziano Merotto Brut.
Și, fiindcă vă deschidem apetitul cu un prosecco de calitate, chef Tomici l-a asociat cu Sacchettoni umpluți cu gorgonzola, sos fondue cu nucă și merișoare.
Mariana și Cornel schimbă apoi continentul și ajungem în Argentina, unde se află Viña Cobos a lui Paul Hobbs.
🍄Începem cu Pinot Noir, un vin fructat, care se va asocia perfect cu tonurile terestre și sofisticate ale unui Risotto cu mix de ciuperci de pădure și trufe.
🐑 Creștem apoi complexitatea vinului și a preparatelor cu un Malbec, alături de un fenomenal Confit de miel crocant, piure de păstârnac și sos fin de hrean cu sfeclă roșie. Puține asocieri sunt mai bune și mai convingătoare decât Malbec argentinian cu miel.
🥩 Pentru Cabernet Sauvignon vă pregătim un Mușchi de vită Wellington cu sos demi-glace, cartofi dulci copți cu nucșoară, cimbru și miere. Este o împerechere care știi că funcționează impecabil de când auzi numele preparatelor.
🍒 Ca notă culinară finală, un desert ușor, care să rotunjească perfect experiența: Minipavlova cu migdale și cremă de cireșe.
Cornel și Mariana vor rămâne alături de noi și după desert, pentru socializare, povești despre vin și indicii despre Road To Opus One Part 3, din luna aprilie.
În plus, vom asculta muzică live de calitate în decorul de la Lloyd.
Pentru fiecare dintre evenimentele din serie va exista o limită de locuri disponibile, iar accesul și rezervările vor fi oferite prioritar oaspeților evenimentelor anterioare din serie.
Vă rugăm să sunați pentru rezervări la 0740.503.503.
Derulați mai jos pentru poze de la Road To Opus One Part 1.
(EN)
„This has never happened before in Timișoara!”
„Fantastic! All! The food, the wine, the atmosphere, everything!”
„So when are you doing part two?”
This is what happens we do food & pairing at Lloyd. Custom dishes created for the exact wine that we serve.
ROAD TO OPUS ONE PART 2
Now, on the last Thursday of March, our journey through the world of Paul Hobbs, which will culminate with the tasting of Opus One, stops at the Bramare range.
Our resident culinary artist Remus Tomici, executive chef at Lloyd, and experts Mariana Coraș (Marrianne Wine) and Cornel Hodișan (Custoza, Oradea) invite you to a new Lloyd level event.
Date: March 30, 2023
Time: 20:00 (8:00 PM)
Price: 600 RON / person
Paul Hobbs’ Bramare line comes from his own vineyards in Mendoza, Argentina, specifically Luján de Cuyo and Valle de Uco, two of the country’s best regions.
Compared to the Felino from our first event in the series, the Bramare line comes from a higher altitude and has a different aging process that gives it the premium wine qualities it is known for. But let’s see what we have prepared!
THE PAIRING MENU
We will welcome you with a sparkling wine, and this time we chose Cuvée del Fondatore Graziano Merotto Brut.
And since we’re whetting your appetite with a quality prosecco, chef Tomici paired it with gorgonzola-filled Sacchettoni, walnut and cranberry fondue sauce.
Mariana and Cornel then switch continents and we go to Argentina, home to Paul Hobbs’ Viña Cobos.
🍄 We start with Pinot Noir, a fruity wine, which will pair perfectly with the earthy and sophisticated tones of a Risotto with a mix of forest mushrooms and truffles.
🐑 Then we increase the complexity of the wine and the dishes with a Malbec, alongside a phenomenal Crispy lamb confit, parsnip puree and fine horseradish sauce with beetroot. Few pairings are better and more compelling than Argentine Malbec with lamb.
🥩 For Cabernet Sauvignon we prepare Beef Wellington with demi-glace sauce, baked sweet potatoes with nutmeg, thyme and honey. It’s a pairing you know works flawlessly from the moment you hear the names of the dishes.
🍒 As a final culinary note, a light dessert to perfectly round off the experience: Minipavlova with almonds and cherry cream.
Cornel and Mariana will stay with us even after dessert, for socializing, stories about wine and hints about Road To Opus One Part 3, in April.
Naturally, we’ll be listening to quality live music, as that is the Lloyd way.
For each of the events in the series there will be a limit of seats available, access and reservations will be given priority to guests of previous events in the series.
Please call +40740.503.503 for reservations.





