wine pairing meniul brancusi

(RO)

Road To Opus One este o serie de experiențe de neratat, din ce în ce mai sofisticate, care vă vor purta în lumea unuia dintre cei mai importanți vinificatori din lume, Paul Hobbs, cu final al călătoriei la ultra-exclusivistul Opus One.

Artistul culinar Remus Tomici, executive chef la Lloyd, și experții Mariana Coraș (Marrianne Wine) și Cornel Hodișan (Custoza, Oradea) vă invită în acest voiaj cu primul eveniment al seriei, o seară cu preparate și vin la superlativ, pentru care merită orice efort.

Data: 9 februarie 2023
Ora: 19:30 (7:30 PM)
Pret: 250 RON / persoană

Linia Felino a lui Paul Hobbs provine din propriile lui podgorii din Mendoza, Argentina și face o introducere vibrantă în catalogul de creații ale acestui vinificator american.

Vă așteptăm cu un spumant italian, asortat cu un trio de tartine, cu trei umpluturi diferite: Cremă de Gorgonzola, struguri și coacăze roșii / Icre de somon și sos de unt de lămâie / Brânză de capră, chili, nuci și miere de salcâm.

 

Cornel Hodișan va intra apoi în scenă pentru a prezenta Viña Cobos și linia Felino:

Primul va fi Chardonnay-ul, asociat cu tartar de ton, alge wakame, piure de mango, avocado, eșalotă, roșii, ulei de susan, coriandru proaspăt, susan negru.

Vom continua cu Malbec, alături de piept de rață, piure de țelină și păstârnac, rădăcină de sfeclă roșie caramelizată și Rahmsosse (sos brun, îmblânzit cu smântână).

Al treilea Felino al serii va fi Cabernet Sauvignon, lângă cu mușchi de vită, piure de casă din cartofi și trufe, Jardin des legumes (legume gătite diferit), sos Demi-Glace.

Ne vom asigura că seara are un final dulce cu o Pavlova deconstruită.

Pianul și decorul emblematic de la Lloyd vor completa o experiență de povestit mai departe.

 

Road To Opus One, Partea 1 dă startul unei serii de evenimente de degustare din ce în ce mai sofisticate.

Pentru fiecare dintre evenimentele din serie va exista o limită de locuri disponibile, accesul și rezervările vor fi oferite prioritar oaspeților evenimentelor anterioare din serie.

Vă rugăm să sunați pentru rezervări la 0740.503.503.

/

(EN)

Road To Opus One is an unmissable series of progressively sophisticated experiences that will take you through the world of one of the most important wine makers in the world, Paul Hobbs, up to the ultra-exclusive Opus One.

Our very own Remus Tomici and wine experts Mariana Coraș (Marrianne Wine) and Cornel Hodișan (Custoza, Oradea) invite you on this journey with the first event of the series, an evening of superlative food and wine.

Date: February 9th, 2023
Time: 19:30 (7:30 PM)
Price: 250 RON / guest

Paul Hobbs’ Felino line comes from his own vineyards in Mendoza, Argentina and serves as a vibrant introduction to this winemaker’s incredible list of creations.

We look forward to welcoming you with an Italian sparkling, paired with a trio of tartines, with three different fillings: Gorgonzola cream, grapes and red currant / Salmon Roe and lemon butter sauce / Goat cheese, chili, walnuts and acacia honey.

 

Cornel Hodișan will then take the stage to introduce Viña Cobos and the Felino line:

The first will be the Chardonnay, paired with tuna tartar, wakame seaweed, mango puree, avocado, shallots, tomato, sesame oil, fresh coriander, black sesame.

We will follow up with the Malbec, alongside duck breast, celery and parsnip puree, caramelized red beet root and Rahmsosse (brown sauce, tamed with sour cream).

The third and final Felino of the evening will be the Cabernet Sauvignon, paired with beef tenderloin, homemade potato and truffles puree, Jardin des legumes (different techniques of cooking vegetables), Demi-Glace sauce.

We will make sure the evening has a sweet ending with a deconstructed Pavlova.

 

Live piano music and the iconic Lloyd setting will complete what is sure to be an experience to remember and to share.

Road To Opus One Part 1 starts a series of increasingly refined events that will culminate with the very rare occasion of pairing the ultra-exclusive Opus One.

For each of the events in the series, there will be a limit of seats available and priority access and pre-reservations will be available to guests of the previous events in the series.

Sună pentru rezervare
Vă așteptăm la degustare joi, 9 februarie, la 19:30. Sunați ca să vă reținem locurile! /
Please call +40747.503.503 for your reservations.